U bent nu hier: Home » Groningen » Uithuizermeeden

Taxi Uithuizermeeden

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxis in Uithuizermeeden. Voor een overzicht van taxis in de provincie Groningen, ga naar taxi Groningen. Of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk.

1

UVO Vervoer bv

Bergsmastraat 5, 9982 EA Uithuizermeeden (Groningen)
Tel: 0595-412611, Fax: 0595-413837, KvK: 02007558
Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze klantgerichte service,
kwaliteit en scherpe prijzen. Wij bieden een antwoord op uw totale vervoersvraag; wij kunnen dan ook het vervoer verzorgen voor een enkel individu tot een groep van 500 personen,of zelfs meer. Op verschillende evenementen zorgt UVO Vervoer voor de oplossing van -soms complexe- vervoersproblemen.

Reeds meer dan 86 jaar staat UVO Vervoer paraat. Chauffeurs, centralisten, mecaniciens, poetsers en directie spannen zich dagelijks in om uw taxi- en/of touringcarrit op tijd, comfortabel en veilig te laten verlopen.

Onze chauffeurs hebben een basisopleiding taxichauffeur. Dat is meer dan 'even in een mooie wagen mensen van A naar B rijden'. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig en deze is per 1 juli 2004 voor iedereen verplicht die een taxi wil besturen. Naast de basisopleiding krijgen de chauffeurs ook training in sociale vaardigheden en rolstoelvervoer.

In 2008 is onze kwaliteitsservice officieel gecertificeerd met het TX keurmerk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › UVO Vervoer bv

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy