U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Aalsmeer

Taxi Aalsmeer

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxis in Aalsmeer. Voor een overzicht van taxis in de provincie Noord-Holland, ga naar taxi Noord-Holland. Of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk.

1

Trust Taxi Service

Duikerstraat 25, 1432 JW Aalsmeer (Noord-Holland)
Tel: 0297342936, Fax: 0847439527, KvK: 341056022
Trust Taxi Service is een op het internet gespecialiseerde Taxi onderneming
voor zaken, bedrijven en particulieren waarbij voornamelijk luchthaven vervoer vanuit het hele land van en naar de diverse luchthavens maar met name Schiphol Airport een hoofdrol in speelt.
Daar waar andere taxi ondernemers nu pas beginnen met vaste prijzen te rekenen voor hun taxi en luchthaven vervoer, nemen wij steeds meer afstand met ons perfecte boekings systeem waarmee u direct uw prijs naar de luchthavens kunt berekenen en om u net-dat-beetje-meer te bieden, dat maakt van ons bedrijf een unieke organisatie. Voor bedrijven die regelmatig ritten naar de luchthavens hebben kunnen wij een overzichtelijk inlog gedeelte aanbieden waar u uw geboekte ritten kunt bekijken en reserveringen kunt aanmaken.

Trust Taxi Service is al jaren lang qua prijzen maar vooral om zijn services de onbetwiste vliegveld vervoerder met o.a. Brussels airport, Rotterdam the Haque airport, Eindhoven airport, Flughafen Düsseldorf -international, Brussel south Charleroi airport maar natuurlijk vooral op onze thuis basis op de LUCHTHAVEN SCHIPHOL.
Dus voor iedereen die een taxi nodig heeft, goedkoper, maar in de hoogste kwaliteit zonder compromissen komt u naar Trust Taxi Service. Door een goede planning, waarbij het internet een grote rol speelt, hoeven opdrachtgevers (zowel particuliere als zakelijke) vrijwel nooit te worden teleurgesteld. "Kwaliteit, perfectie, service en discretie," zijn onze kernbegrippen. Het garandeert maatwerk voor iedereen die een beroep op ons doet.
Diensten: Schiphol taxi, taxi Schiphol
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Trust Taxi Service

Almaas Taxi V.O.F

Dahliastraat 8, 1431 BP Aalsmeer (Noord-Holland)
Tel: 0647009982, Fax: -, KvK: 32131461
Website onbekend
Vervoeren personen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Almaas Taxi V.O.F

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy