U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Schipholtaxi-NL

Schipholtaxi-NL

Rudi bloemgartensingel 14
1069 PR Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 085-004-1588
Fax: -
KvK: 78668468
Afbeelding › Schipholtaxi-NL Taxi Van en naar Schiphol, goedkoop snel en altijd met de beste service!

Taxi nodig van of naar Schiphol? Schipholtaxi-NL verzorgt 7 dagen per week en 24 uur per dag airportvervoer door heel Nederland. Bij SchipholTaxi-NL betaalt u snel en makkelijk online of in de taxi.


OVER SCHIPHOL TAXI-NL

Schiphol Taxi verzorgt taxi vervoer van en naar Schiphol. Met onze ervaring weten wij exact wat onze gasten willen : kwaliteit en een betrouwbare service.

SchipholTaxi is een begrip in Nederland. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een taxiorganisatie met wel honderderde autos door heel Nederland.

De klant staat bij SchipholTaxi-NL centraal

Individueel personenvervoer is de meest kostbare en exclusieve vorm van personenvervoer over de weg en dient dan ook als zodanig behandeld te worden. Door de continue interactie met verschillende reizigers, proberen wij de wensen van deze reizigers te vertalen naar diverse voordelen en attributen, die voor onze klanten een toegevoegde waarde vormen.

Wat wil SchipholTaxi-NL

SchipholTaxi streeft naar service die de verwachting van de klant overtreft. Reizigers verwachten over het algemeen een Mercedes Benz, een taxi die op tijd arriveert en een nette chauffeur die rustig rijdt. SchipholTaxi vindt dat deze voorwaarden minimaal de basis vormen, maar daarnaast zijn we bereid om een extra stap te nemen op het gebied van persoonlijke service. Op deze manier probeert SchipholTaxi-NL haar service kwalitatiever te positioneren.

Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan met onze centrale.
T:0850041588
Diensten: Schiphol taxi, Taxi naar Schiphol, Airport services
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy