U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag

Taxi Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxis in Den Haag. Voor een overzicht van taxis in de provincie Zuid-Holland, ga naar taxi Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk.

1

CAB4SURE

Fahrenheitstraat 690, 2561 DM Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0616504242, Fax: -, KvK: NL001676346B48
Taxi-bedrijf in Den Haag en omstreken, maar ook daarbuiten. Meer informatie
op de website van CAB4SURE. Of vul direct de aanvraag in op de website van CAB4SURE.
Diensten: Taxivervoer, Luchthavenvervoer, Zakelijk vervoer
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › CAB4SURE

Haagse Taxi Centrale

Postbus 24077, 2490 AB Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 070-7779999, Fax: -, KvK: -
De Haagse Taxi Centrale Den Haag vervoert u op een professionele wijze
veilig en comfortabel, van of naar luchthaven Schiphol Airport Amsterdam. U wordt vervoert door een professionele chauffeur in een luxe privé taxi. U kunt in uw Haagse Schiphol Taxi de rit met PIN / Creditcard afrekenen. Reis veilig en comfortabel met de beste taxi centrale van Den Haag naar o.a. Schiphol en Rotterdam Airport. Snel, Accuraat en Vriendelijk!
Taxivervoer, Directievervoer, Groepsvervoer, Luchthavenvervoer,
Schipholvervoer, Zestienhoven vervoer
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

* 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Sociale media:
Afbeelding › Haagse Taxi Centrale

Panorama taxi

Schaarsbergen straat 83, 2573 BP Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0702208890, Fax: 0702208890, KvK: -
Wij, van Panorama taxi, zijn een professioneel taxibedrijf van Haagse
afkomst. Als u in een situatie terecht komt waarbij u zelf geen vervoer heeft, staan wij altijd klaar om u te brengen van A naar B. Wij zorgen ervoor dat u volledig op uw gemak op uw plaats van bestemming terecht komt. U kunt genieten van luxe stoelen en u kunt zonder op te letten genieten van een rustig ritje voor uzelf. Hiernaast zijn onze taxichauffeurs meertalig, bij ons staat communicatie en begrip hoog in het vaandel. Op een professionele wijze kunnen wij u adviseren over onze standplaats, Den Haag. Wij hanteren voor onze taxi service in Den Haag, Wateringen, Westland, Rijswijk, Delft, Voorburg, Schevinengen, de wettelijke tarieven en zijn één van de goedkoopste taxi services in de regio! Een avondje uit of dagje op stap? Panorama Taxi vervoert u graag. Indien gewenst brengen wij u na afloop ook weer veilig thuis. We maken hier van tevoren altijd heldere afspraken over. U weet dus precies hoe laat u wordt opgehaald en ook hoeveel de taxirit gaat kosten. Dit bespreken wij altijd van tevoren. Ook de details van uw taxirit worden altijd besproken, zoals waar en hoe u opgehaald wilt worden. Zoals gezegd staan wij in de regio bekend als taxi voor Den Haag en omstreken. Wij hanteren dan ook altijd scherpe tarieven. Voor onze airport service gelden altijd vaste prijzen. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten. Omleidingen, files en drukte zullen wij voor onze rekening nemen. Dus bent u op zoek naar een goedkope taxi vanaf Den Haag naar Schiphol, of wilt u graag een dagje uit? Neem contact met ons op. Kortom, Panorama Taxi is een betrouwbare partner voor al uw zakelijke en particuliere vervoer. U vindt bij ons alle vervoerbehoeften onder een dak. Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 070-2208890. Ook kunt u via onze website online een taxi bestellen of via Whatsapp knop.
Goedkoop Taxi In Den Haag, Taxi Westland, Taxi Wateringen, Taxi Rijswijk,
Taxi Scheveningen, Taxi Bestellen Den Haag, Taxi Service Den Haag, Whatsapp taxi Den Haag, Taxi nodig Den Haag, Taxi Loosduinen
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Panorama taxi

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy