U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Gouda

Taxi Gouda

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxis in Gouda. Voor een overzicht van taxis in de provincie Zuid-Holland, ga naar taxi Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk.

1

Thalia Taxi

Onder de Boompjes 58, 2802 AW Gouda (Zuid-Holland)
Tel: 0182512480, Fax: 0182-512000, KvK: 24355343
Thalia Taxi biedt u een 24-uurs taxiservice en staat graag voor u klaar in
regio Gouda, Gouderak, Bergambacht, Boskoop, Stolwijk, Reeuwijk, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Vlist, Moordrecht, Haastrecht, Hekendorp, Tempel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Waddinxveen e.o. Zowel reguliere taxi, airportservice (privé en combinatievervoer), vervoersdiensten voor minder validen, zittend ziekenvervoer (dialyse, controle, dagbehandeling) en schoolvervoer behoren tot de mogelijkheden. Schone auto's, chauffeurs keurig in pak; zoals het hoort! Thalia Taxi is onderdeel van Straver Mobility, specialist in gelegenheidsvervoer (o.a. jubileum- en trouwvervoer), zakelijke vervoersdiensten voor individuele en groepsreizen en een limousineservice. Hiermee zijn Thalia Taxi en Straver Mobility dé ideale partner voor elke vervoersvraag; alle soorten vervoer onder één dak, en dat al meer dan 50 jaar. Thalia Taxi; altijd aanwezig!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Thalia Taxi

Taxi-One B.V Gouda

Nijverheijdsstraat 14-B, 2802 AL Gouda (Zuid-Holland)
Tel: 0182-538769, Fax: 020-7508878, KvK: 24393585
TAXI-ONE B.V. is een jong bedrijf dat zich graag wil onderscheiden en dat
doet wat het belooft. Daarom zijn wij het taxibedrijf in de Goudse regio dat werkt met vaste, maximale tarieven bij telefonisch bestelde ritten van en naar Gouda. U dient deze rit dan wel minimaal 2 uur van tevoren te reserveren. Zo bieden wij u de zekerheid die u graag wilt!


Een voorbeeld: een taxi rit binnen Gouda kost u, indien minimaal 2 uur van te voren telefonisch besteld, nooit meer dan 9,50 Euro! Ook voor ritten buiten Gouda hanteren wij maximale prijzen bij telefonische bestelling.
Kijk voor verdere informatie en prijsvoorbeelden bij Tarieven

TAXI-ONE B.V. is een bedrijf dat de klant hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn duidelijk in de tijdsafspraken die

gemaakt worden, komen met luxe, schone en schadevrije auto's voorrijden en werken met prettige en nette chauffeurs.

Onze chauffeurs staan 7 dagen per week en (indien gereserveerd) 24 uur per dag tot uw dienst. Zij beschikken allen over chauffeursdiploma's: uw borg voor veilig en gedegen vervoer. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons namelijk heel erg belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark. Van onze chauffeurs kunt u verwachten dat zij u op een correcte en uiterst vriendelijke wijze vervoeren van deur tot deur.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Taxi-One B.V Gouda

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy