U bent nu hier: Home » Gelderland » Nunspeet

Taxi Nunspeet

Hieronder vindt u een overzicht van alle taxis in Nunspeet. Voor een overzicht van taxis in de provincie Gelderland, ga naar taxi Gelderland. Of ga naar direct contact met taxis om via één e-mail in contact te komen met meerdere taxis tegelijk.

1

Taxi Spoed Nunspeet

Kuyperstraat 91, 8072 BH Nunspeet (Gelderland)
Tel: 06-14341213, Fax: 06-14341213, KvK: 61137286
06-14341213 Goedkoop Taxi Nunspeet.

Taxi Spoed Nunspeet Personenvervoer is een taxi bedrijf die taxi vervoer regelt in
Nunspeet, Vierhouten, Doornspijk, Elburg, Oldebroek, Hattemerbroek, Zeewolde, Dronten, Biddinghuizen, Kampen, IJsselmuiden,
Zwolle, Hattem, Heerde, Epe, Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Hulshorst, Apeldoorn
en omstreken.
Taxi Spoed Personenvervoer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Taxi Spoed Nunspeet vervoert door heel NL veilig, comfortabel en voordelig

Taxi Spoed Nunspeet vervoert door heel Nederland veilig, comfortabel en voordelig.

* Naar Schiphol met hoge Korting
* Vervoer door heel Nederland
* Voordelig en goede service

Taxi Spoed Nunspeet 24/7 bereikbaar
Mob. 0614341213
www.taxinunspeet.nl
Taxi Schiphol 24 uurs luchthaven service Luchthavenvervoer door heel
Nederland. Voor lange afstanden bieden wij een korting aan die kan oplopen tot 50% korting., Groepsvervoer 7 personen Na een avond uit, een heerlijk diner in een restaurant, een gezellige avond in het theater, een bezoek aan familie of vrienden, of welke activiteit dan ook. Taxi Spoed Nunspeet staat voor u klaar Onze taxi heeft ruimte voor maar liefst 7 personen . Hiermee kunnen grotere groepen efficienter en voordeliger vervoerd worden. Wilt u er met een groep een dagje op uit? Onze chauffeur rijdt uw gezelschap graag naar de bestemming van uw keuze en na afloop brengt hij iedereen weer veilig thuis. Zo bent u gezellig samen onderweg en is het zeker dat iedereen tegelijkertijd op de plaats van bestemming arriveert., Zittend ziekenvervoer door heel Nederland. Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxi Spoed Nunspeet . Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi vanwege een medische behandeling. Het zittend ziekenvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed. Terwijl u natuurlijk met alle service en ondersteuning van Taxi Spoed naar uw bestemming wordt gebracht en weer wordt opgehaald. U kunt bij uw zorgverzekering informeren of u in aanmerking komt voor zittend ziekenvervoer. Van hen ontvangt u dan in de meeste gevallen een machtiging., Spoed en veilig vervoer naar: Ziekenhuizen Verzorgingshuizen Huisartsenposten, Begeleiding bij: Slecht ter been? Wij helpen u met het In - en uitstapen Vervoer van deur tot deur, Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus maak je geen zorgen als je een last-minute verzoek of late-night call moet doen. We zijn hier wanneer je ons nodig hebt om je te brengen waar je heen moet. Zorg ervoor dat u het nummer in uw telefoon opslaat en bel ons wanneer u uw reis moet plannen: 06-14341213 Heb je een avondje uit gepland? Wij kunnen helpen! Op vakantie en naar het vliegveld? Wij kunnen helpen! Ga je op zakenreis? Wij kunnen helpen!, Onze chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar uw besteming., Heeft u een taxi nodig? Direct reserveren! info@taxinunspeet.nl 06-14341213
Openingstijden
Maandag: 00:00 - 00:00
Dinsdag: 00:00 - 00:00
Woensdag: 00:00 - 00:00
Donderdag: 00:00 - 00:00
Vrijdag: 00:00 - 00:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

* Over Ons Taxi Spoed is een groeiende vervoersbedrijf gevestigd in Nunspeet. Onze vele tevreden klanten vertrouwen op onze uitstekende service om ze van A naar B te krijgen zonder gedoe. Kies uit verschillende transportopties, waaronder: Personenvervoer Luchthaven vervoer Lange afstandsreizen Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, dus maak je geen zorgen als je een last-minute verzoek of late-night call moet doen. We zijn hier wanneer je ons nodig hebt om je te brengen waar je heen moet. Zorg ervoor dat u het nummer in uw telefoon opslaat en bel ons wanneer u uw reis moet plannen: 06-14341213 www.taxinunspeet.nl Heb je een avondje uit gepland? Wij kunnen helpen! Op vakantie en naar het vliegveld? Wij kunnen helpen! Ga je op zakenreis? Wij kunnen helpen!

Sociale media:
Afbeelding › Taxi Spoed Nunspeet

Taxi & Tour P. van de Pol BV

Marconiweg 31, 8071 RB Nunspeet (Gelderland)
Tel: 0341-260006, Fax: 0341-253104, KvK: 08002579
Taxi & Tour P. van de Pol BV kent een eeuwenoude historie. Sinds 1887
bied het bedrijf diverse vormen van personenvervoer aan, zo kunt u onder andere terecht voor touringcars, taxi's en taxibussen, rolstoelvoertuigen en ook voor rouw- en trouwauto's.

Dagelijks vervoert het bedrijf honderden passagiers in binnen- en buitenland. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat dit niet enkel een loze kreet is zou u zelf eens aan den lijve moeten ondervinden. Taxi & Tour P. van de Pol BV staat garant voor service, veiligheid, maatwerk en flexibiliteit.

Het bedrijf richt zich met name op de particuliere en zakelijke eindgebruiker, omdat juist de eindgebruiker de meeste waarde hecht aan kwaliteit, service en comfort. Zowel de chauffeurs alsmede de voertuigen in het wagenpark dragen dagelijks bij aan de hoogste kwaliteit en resulteren altijd in een prettige reis.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Taxi & Tour P. van de Pol BV

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy